Magic Solutions

Event & Theatre support, LED verlichting, webhosting, Netwerkbeheer

Offerteaanvraag

Uw offerteaanvraag is momenteel leeg.

Domeinnaam nog vrij?

Domeinnaam

Zoek in verhuur

Nieuw in de verhuur

Stichting WebwinkelKeur

Mollie

Kosten besparen

Wij maken uw bedrijfstelefonie flexibeler en voordeliger. Door uw huidige telefoniekosten kritisch onder de loep te nemen kunnen wij fikse besparingen voor u realiseren en gelijktijdig meer flexibliteit bieden.

Meerdere gesprekken gelijktijdig

EenVoIP aansluiting vervangt meerdere KPN (ISDN of analoog) telefoonlijnen. U kunt een onbeperkt aantal gelijktijdige telefoongesprekken over 1 verbinding voeren. U bent dus niet meer gebonden aan de beperkingen en abonnementen van aanbieders zoals KPN.

Geen KPN meer nodig

Met VOIP heeft u geen KPN-telefoonabonnementen meer nodig. Een raw koper verbinding met Breedband is voldoende. Uw huidge telefoonlijnen en -abonnementen kunt u simpelweg opzeggen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en helpen u bij de overstap.

Lage tarieven

Onze beltarieven voor binnen- en buitenland zijn substantieel lager dan die van andere aanbieders. Zo kunt u dus ook op uw internationale telefoongesprekken enorm besparen.

Gemiddeld 70% besparing

Onze klanten besparen gemiddeld 70% op hun totale kosten voor telefonie; neem contact met ons op, wij rekenen uw besparing voor u uit.

Telefooncentrale overbodig                                           

Naast besparingen op uw gesprekskosten en uw telefoonabonnementen, kunt u bij PrioNet ook besparen op de aanschaf van een telefooncentrale. U kunt namelijk gebruik maken van de functies van de hosted telefooncentrale (Hosted PABX). Zo hoeft u nooit meer een eigen telefooncentrale aan te schaffen of te beheren.

Efficiënter en effectiever werken

Met Zakelijk VoIP  kunt u efficiënter werken. Telefoongesprekken voor verschillende kantoren kunnen op 1 locatie door uw telefoniste worden afgehandeld. Medewerkers kunnen hun vaste nummer meenemen zodat ze ook op andere locaties of op de thuiswerkplek onder het zelfde nummer bereikbaar zijn, zelfs in het buitenland