Magic Solutions

Event & Theatre support, LED verlichting, webhosting, Netwerkbeheer

Offerteaanvraag

Uw offerteaanvraag is momenteel leeg.

Domeinnaam nog vrij?

Domeinnaam

Zoek in verhuur

Nieuw in de verhuur

Stichting WebwinkelKeur

Mollie

Jem K1 hazer

E-mailadres
rookk1.jpgrookk1.jpg
Verhuurprijs incl BTW € 90,00
Verhuurprijs excl BTW € 74,38
€ 15,62

De JEM K1 Hazer, een nieuwkomer in het professionele hazer segment, werkt in tegenstelling tot andere merken met een nieuwe haze vloeistof op waterbasis. Dat houdt in dat er geen residu (filmlaagje) op andere aanwezige apparaten achterblijft en er ook geen gladde vloeren kunnen ontstaan. Deze vloeistof heeft een hele mooie dunne haze welke lang blijft hangen. Een ‘Must Have’ voor een mooie beamshow!

De hazer is uitermate stil. Op de silent mode is de K1 ook te gebruiken voor studio’s en schouwburgen. Naast 4 voorgeprogrammeerde standen (silent, eco, 50%, 100%) is de K1 variabel in output en dichtheid en is de ventilatorsnelheid d.m.v. DMX te regelen.

Qua hoeveelheid output is de K1 een stuk productiever dan vele andere merken (continu, met een max van +/- 5000m3/min). Het stroomverbruik is vele malen lager dan de meeste concurrenten.

Nog een noviteit van JEM is de automatische afsluitprocedure. Wanneer je na een avond de machine uitzet of de stekker uit het stopcontact haalt begint de K1 direct met een afsluitprocedure van 90 seconden. Dit voorkomt dichtslibben wanneer de K1 een paar dagen niet wordt gebruikt. De hazer maakt hiervoor gebruik van een interne accu

 

Prijs is inclusief 2,5 liter vloeistof